• Sponsors

  Sponsorinformatie Robur '58
  Wij zijn een in 1958 opgerichte honk- en softbalvereniging uit Apeldoorn met ca 200 leden, waarvan het hoogste senioren softbal team uitkomt in de eerste klasse en het hoogste senioren honkbal team in de 2e klasse. Vriend en vijand zijn het erover eens dat onze accommodatie in het sportpark Orderbos tot één van de mooiste van Europa behoort. Bovendien genieten wij een grote reputatie vanwege ons hoge spelniveau in de breedtesport en onze jeugdopleiding, die met enige regelmaat spelers aflevert aan de diverse nationale jeugdselecties en verenigingen die uitkomen in de landelijke hoofdklasse. Wie de jeugd heeft ........

  Waarom zou u sponsor worden van Robur '58?
  Vanuit sociaal-maatschappelijk perspectief gezien vervullen sportverenigingen een belangrijke en niet te onderschatten rol. Zo ook ROBUR '58. Enerzijds stelt het jong en oud in staat hun meest favoriete sport te beoefenen. Anderzijds levert het een belangrijke bijdrage in het sociale verkeer tussen mensen waarbij het samen voorop staat. Als sponsor van ROBUR '58 gaat u van deze fascinerende honk- en softbalwereld deel uit maken.

  Sponsorbeleid
  Mede door de terugtredende overheid is ROBUR '58 niet langer in staat zijn sociaal-maatschappelijke functie en zijn sportieve doelen volledig uit eigen middelen te financieren. Dit maakt steun - in de meest brede zin van het woord - van het bedrijfsleven onontbeerlijk. Het aantrekken van zoveel mogelijk sponsoren uit verschillende branches voor een wat langere periode, bijvoorbeeld 3 tot 5 jaar, vermindert niet alleen de kwetsbaarheid maar stelt de vereniging ook in staat de teams van de juiste trainers en coaches te voorzien en niet te vergeten het onderhoud van de velden, het clubhuis, de kleedkamers, de dug-outs etc. voor de langere termijn ook zeker te stellen.

  Nog even op een rij
  * Honk- en softbal: Spectaculaire en kleurrijke Amerikaanse sporten met een buitengewoon sportief en geheel eigen imago
  * Stijgende belangstelling in Europa waarbij Nederland deel uit maakt van de wereldtop
  * Door participatie ondersteuning van de sociaal - maatschappelijke functie
  * Met regelmaat publiciteit in de regionale kranten en tijdens de wedstrijden
  * Opdoen van contacten met mede-sponsoren en daarmee uitbreiding van uw netwerk
  ROBUR '58 heeft nog steeds de ambitie en de potentie om te groeien. Dit kunnen we niet op geheel eigen kracht. Mogen we op uw steun rekenen, in welke vorm dan ook?

  Voor meer informatie kunt u zich per e-mail wenden tot sponsoring@robur58.com

 • http://landskroon.nl/nl/