• Op 25 juni 2021 zijn de meest recente corona-regels gepubliceerd door het bestuur:

  Beste Roburianen,

  Wat geweldig dat met ingang van 26 juni voor alle teams de competitie weer start, en iedereen is weer van harte welkom!!! Wat hebben we daar met elkaar lang naar uitgekeken!
  Publiek is weer van harte welkom bij wedstrijden en trainingen, met in achtneming van de anderhalve meter afstand en met vaste zitplaatsen.

  En wat denk je dat dit betekent voor al die ouders, die maanden hun kinderen niet hebben kunnen zien sporten. Er zijn zelfs ouders die nu voor het eerst op ons veld een wedstrijd van hun eigen kind kunnen zien, hoe gaaf is dat ;-).  
  Nu mogen ze weer met het hele gezin naar de vereniging. Dat is geweldig nieuws. En wat te denken van alle enthousiaste supporters en bezoekers die ook weer kunnen komen kijken!

  Het clubhuis is ook weer open en bijna alle beperkingen vervallen vanaf 26 juni. Dit geldt zowel voor binnen als buiten en dus ook voor de terrassen. Er gelden nog een aantal voorwaarden:                                                                          
  •    Een vaste zitplaats is verplicht, dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn.
  •    Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  •    Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.
  •    Natuurlijk moeten de sporters buiten het veld rekening houden met de 1,5 meter.

  Met ingang van de komende week zijn de Coco’s (corona coördinatoren) niet meer nodig. Wel moet aan bezoekers van onze velden /accommodatie de gezondheidsvragen worden gesteld en geregistreerd. Voor het komend weekend is dit geregeld en aan een permanente oplossing wordt dit weekend gewerkt.
  We bedanken iedereen die vanaf vorig jaar maart /april tot nu toe heeft meegeholpen om alle Corona maatregelen uit te voeren!!
   
  En al zijn we er nu bijna, we zijn er nog niet helemaal, dus: blijf je handen wassen, kom niet als je ziek bent en houdt 1,5 meter afstand.

  We wensen iedereen weer een fijne tijd toe op de velden bij onze vereniging en…… hoe leuk is het niet om alle vorderingen op het softbalveld zelf te kunnen bekijken!
  Wij kijken er erg naar uit om iedereen weer te ontmoeten.

  Sportieve groet,
  Bestuur Robur’58